PVC stolarija

PVC stolarija PLASTAL-ALU je osnovana 2000. godine. Radimo na razvijanju programa ALU i PVC stolarije od najkvalitetnijih profila kako bi smo dobili savršen finalni proizvod vrhunskih karakteristika i dizajna.

PVC stolarija je broj jedan u energetskoj učinkovitosti

PVC stolarija igra ključnu ulogu u promicanju energetske učinkovitosti i toplinske izolacije koja štedi energiju. Prozorski profili načinjeni od PVC-a ostvaruju najbolje ocjene pri usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Imaju bolja izolacijska svojstva i mogu smanjiti troškove energije i grijanja. Posebno je velika mogućnost uštede energije pri upotrebi PVC prozorskih profila izrađenih u standardu pasivne kuće. Danas se prozori za pasivnu kuću mogu raditi učinkovito i s niskim troškovima, koristeći najmodernije PVC profile i sada već uobičajeno trostruko ostakljenje.


PVC stolarija ima vrlo dobar omjer troškova i koristi

PVC stolarija nudi jasne prednosti kod smanjenja troškova, kako pri kupnji, tako i tijekom cijelog njihovog životnog vijeka. Drveni okviri u prosjeku su 20-30% skuplji od PVC-a, a aluminijski prozori koštaju oko 30% više, ponovno predstavljajući najskuplju mogućnost. Temeljeći se na visokom potencijalu uštede energije i minimalnom održavanju tijekom cijelog razdoblja od više od 50 godina, značajne uštede pojavljuju se i u dugom roku.


PVC stolarija se lako održava

Visokokvalitetna PVC stolarija iznimno se lako održava i zahtijeva minimalnu brigu. Drveni prozori, s druge strane, moraju se ponovno ostakljivati svake dvije godine i bojati svakih 5 godina. Najnoviji PVC granulat ekstremno je otporan na vremenske uvjete i sunčevu svjetlost. Za čišćenje pvc stolarije Vam je potrebno je sredstvo za pranje posuđa, zbog glatkih površina jednostavnih za održavanje.