ALUMINIJSKA stolarija

Kada je potrebna lagana konstrukcija, čvrstoća i postojanost i kada je riječ o ostakljivanju većih površina, aluminijumska stolarija postavlja se na prvo mjesto.

Kod aluminijuma možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke termoizolacione sposobnosti i visok stepen završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu će dati potrebnu dozu luksuza sa naznakom na moderno. Naravno pri tome cijena Vam ne sme igrati glavnu ulogu.

Prednosti ALU stolarije

Aluminijska stolarija je vrlo pogodna za sve vrste poslovnih i stambenih objekata sa mogučnošću otvora sa većim površinama stakla zbog svoje čvrstoće. Aluminijska bravarija je sve zastupljenija na našim prostorima upravo zbog svoje kvalitete, postojanosti i lakoće održavanja. Posebno je pogodna za izradu elemenata sa većim statičkim zahtjevima. Istodobno je lagana ali i vrlo čvrsta te potpuno otporna na hrđu.


U aluminijskom proizvodnom programu izrađujemo visokokvalitetne prozore, vrata, zimske vrtove i fasadne stijene iz aluminijskih profila FEAL. Profili su sa prekinutim I neprekinutim termo mostom .

Profili se površinski zaštićuju bojanjem, eloksiranjem ili plastificiranjem prema RAL karti.
Almunij je lagan, čvrst i otporan na koroziju tj. lako održavajući materijal s dugotrajnim vijekom trajanja.